ANTIMAMURLUK

Prašak za brži oporavak - protiv mamurluka

1800 rsd (15€) | Poruči

Novo

STUD

Tonik za odlaganje prevremene ejakulacije
i produžavanje seksualnog odnosa

1800 rsd (15€) | Poruči

Popularno

Kapi za stimulaciju žena

ŠPANSKA MUŠICA SPANISH FLY

1800 rsd (15€) | Poruči

Novo

Španska Mušica
kapi za žene

1800 rsd / 15 EUR

ANTIMAMURLUK
Prašak za brži oporavak

1800 rsd / 15 EUR

STUD
Sprej za duži odnos

1800 rsd / 15 EUR

ANTIMAMURLUK

Prašak za brži oporavak - protiv mamurluka

1800 rsd (15€) | Poruči

Novo

STUD

Tonik za odlaganje prevremene ejakulacije
i produžavanje seksualnog odnosa

1800 rsd (15€) | Poruči

Popularno

%

PRIRODNO

Proizvoda

ZADOVOLJNIH

STRUČNJAKA

PP PRODUCTS INTERNATIONAL D.O.O.

Kompanija se bavi uvozom i distribucijom preparata vodećih svetskih proizvođača na teritoriji Srbije, Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Kosova i Crne Gore. Naša kompanija je nakon višegodišnjeg uspešnog poslovanja počela i sa sopstvenom proizvodnjom preparata za poboljšanje seksualnog zdravljaKolektiv čine diplomirani farmaceuti, doktori i drugi medicinski radnici koji se dugi niz godina bave poslovima u okviru farmacije. Naš rad prati stalno profesionalno usavršavanje svih zaposlenih, kao i zakonom obavezne kontinuirane edukacije. Svi zaposleni teže zajednickom cilju – znanjem i ljubaznošću izaći u susret potrebama svih korisnika naših usluga. Kvalitet za našu kompaniju nije samo cilj, već uslov daljeg razvoja i napretka.

UVOZ I DISTRIBUCIJA

Kompanija PP products se bavi uvozom i distribucijom preparata za poboljšanje seksualnog zdravlja kako kod žena, tako i kod muškaraca. U pitanju su proizvodi vodećih svetskih proizvođača, a distribuciju imamo na teritoriji Srbije, Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Kosova i Crne Gore.

PROIZVODNJA

Naša kompanija je nakon višegodišnjeg uspešnog poslovanja i zahvaljujući ukazanom poverenju i rezultatima naših korisnika, počela i sa sopstvenom proizvodnjom preparata za poboljsanje seksualnog zdravlja.

KOLEKTIV

Kolektiv čine diplomirani farmaceuti, doktori i drugi medicinski radnici koji se dugi niz godina bave poslovima u okviru farmacije. Naš rad prati stalno profesionalno usavršavanje svih zaposlenih, kao i zakonom obavezne kontinuirane edukacije. Svi zaposleni teže zajednickom cilju – znanjem i ljubaznošću izaći u susret potrebama svih korisnika naših usluga. Kvalitet za našu kompaniju nije samo cilj, vec uslov daljeg razvoja i napretka.

ŠPANSKA MUŠICA

kapi za stimulaciju žena


Španska mušica – kapi za stimulaciju žena
 je prirodni afrodizijak, jedinstvena prirodna formula na našem tržištu koja pomaže pri održavanju normalne funkcije usled polnog odnosa, povećava nivo energije, osetljivost i želju. Preporučuje se ženama kao stimulans za lakše dostizanje vrhunca.

Postoji 90% verovatnoće da ćete u jednom trenutku života imati pad želje za polnim odnosom. Niska želja se javlja češće kod žena nego kod muškaraca. Onda se pitate, zašto ne postoji zenski preparat?!

ANTIMAMURLUK

prašak protiv mamurluka


Antimamurluk je pažljivo formulisan tako da podrži normalan metabolizam vašeg tela nakon dobre žurke. Antimamurluk će vam pomoći da se probudite bez glavobolje, mučnine i osećaja peckanja u stomaku i ostalih propratnih simptoma mamurluka.

MAX ERECT

gel za potenciju


Gel za jačanje potencije. Premium inovativni preparat za muškarce.
Nikada vise neće(š) reći: “Ne sada dragi, imam glavobolju, nije mi do toga.”
!

STUD

sprej za odlaganje ejakulacije


STUD sprej sadrži pažljivo odabrane supstance biljnog porekla u kombinaciji sa lokalnim anestetikom, koji reverzibilno i privremeno blokira prenos nadražaja u perifernim nervima na mestu primene (polni organ). Lokalni anestetik blokira započinjanje i širenje akcionog potencijala tako što sprečava voltažno-zavisni porast provodljivosti za jone natrijuma. Iako ima niz različitih nespecifičnih efekata na funkciju membrane, osnovni zadatak lokalnog anestetika je da blokira natrijumske kanale. On to postiže tako što fizički zatvara transmembransku poru i dolazi do interakcije sa reziduama transmembranskog heliksa. Lokalni anestetik blokira provodljivost u nervnim vlaknima malog prečnika bolje nego u velikim vlaknima.

13 + 8 =

PP Products International d.o.o.
Tunelska 19b
11090 Beograd, Srbija

Telefon: +31 62 333 323
Email: office@pp-products.rs

rsd Srpski dinar