Mamurluk počinje, probudite se i nešto jednostavno nije u redu sa vama. Ošamutili ste se i osećate kao da u vašem telu nema ni kapi vode, imate glavobolju.
Ustanete i mamurluk vas odmah pogodi. Trčite do lavaboa i povraćate, vratite se u krevet, ustanete i povraćate, pa sve tako u krug.

Loše po vas zar ne?

Tu je naš proizvod ANTIMAMURLUK, praškasti mix za potpunu eliminaciju simptoma mamurluka.

Izgubićete veći deo dana oporavljajući se, dobar noćni san kasnije vratiće vas u normalu, ali do kraja dana trebali biste se osećati prilično normalno a vi ste mamurni.
Spas za mamurluk je ANTIMAMURLUK, pažljivo formulisani preparat koji održava normalan metabolizam vašeg tela.

ANTIMAMURLUK proizvod za sve generacije

Posle lude noći, ako imate 20 ili 30 godina osećate se pomalo umorno, iscrpljeno i mamurno, vrlo ste gladni i to nezdrave hrane koja će vas obično zaštiti na kratko vreme. Počećete da razmišljate o načinima kako možete izbeći mamurluk, pre nego što izađete, i tu je pomoć u vidu ANTIMAMURLUK-a (praškastog mixa za potpunu eliminaciju simptoma mamurluka). Od 40 godine, pokušavamo da razne trikove koristimo protiv mamurluka. Mučnina je gora, glavobolje mogu biti oštre, a vaša fizička energija je verovatno mnogo manja ako ste jednostavno popili previše. Sutradan se budite sa zastrašujućim nuspojavama. Postoje razni trikovi, koje koristite uspešno ili manje uspešno, ali jedina prava pomoć je praškasti mix ANTIMAMURLUK.

Mamurluk i ANTIMAMURLUK

Prema iskustvu većine, postoje dve osnovne vrste mamurluka: „Pio sam previše“ i „Pio sam pogrešnu stvar“. Mamurluk se tada obično javlja sa osećajem mučnine, vrtoglavice, glavobolje i umora. Glavobolja toliko može biti intenzivna po vas, da vam pokvari dan. Znajte da mamurluk i glavobolja neće trajati večno ako imate ANTIMAMURLUK uz sebe da vam pomogne. Da li ste ikada patili od dehidratacije, u kombinaciji sa gubitkom noćnog sna pri mamurluku? Otprilike je to kombinacija, jer su dehidratacija i loš san uzroci većine problema od mamurluka. Što brže možete da rešite oba problema, toćete se pre oporaviti. Treba vam rešenje u vidu kutije našeg proizvoda koji potpomaže brzu hidrataciju, doprinosi zdravoj funkciji jetre, i učestvuje u nadoknadi vitamina i minerala – ANTIMAMURLUK.

Prema studijama mamurluk obično traje osam sati, ali može biti opasno po vaše zdravlje. Vaše telo pokušava da eliminiše toksine prethodne noći, a time ubrzava puls i pretpostavljamo da verovatno imate i blagu groznicu. Morate popiti nekoliko čaša vode i pojesti nešto što sadrži proteine i sol. Popijte kesicu praškastog mixa ANTIMAMURLUK i rešite se svih simptoma mamurluka.

Verujemo da su neki ljudi osetljiviji na alkohol, ili možda samo više svesni kako njihovo telo reaguje na isti. U svakom slučaju, ako se tako osećate, tu je praškasti mix ANTIMAMURLUK da vam olakša stanje posle alhohola.