Problem prevremene ejakulacija je veoma čest – PP Products ima rešenje za Vas u obliku STUD spreja za odlaganje prevremene ejakulacije i produženje seksualnog odnosa.
Suočavanje sa prevremenom ejakulacijom može biti frustrirajuće, stresno iskustvo. Takođe je vrlo uobičajeno. Studije pokazuju da čak 39% muškaraca u određenom trenutku doživi problem sa prevremenom ejakulacijom, što znači da definitivno niste sami. Muškarci svih godina, koriste sve vrste strategija da bi pomogli sebi u rešavanju ovog problema, ali korisna opcija je STUD sprej za odlaganje prevremene ejakulacije i produženje seksualnog odnosa.

Takođe možete nenamerno ejakulirati tokom predigre. Iako je uobičajeno da se dogodi povremeno, kada se redovno javlja, to može značajno da utiče na vaš seksualni život.
Tu je naš proizvod – STUD sprej.

Prevremena ejakulacija? STUD SPREJ je garantovano rešenje

U proseku je potrebno oko pet do sedam minuta da muškarac ejakulira tokom seksa. Prevremena ejakulacija se obično dijagnostikuje na osnovu faktora kao što su:

  • Teškoće u seksu bez sprečavanja ejakulacije.
  • Ejakulacija gotovo odmah nakon prodora.
  • Razočaranje ili anksioznost zbog vaših seksualnih performansi.

Sasvim je normalno da ejakulirate ranije nego što biste želeli ponekad. Prevremena ejakulacija postaje problematična kada često ejakulirate tokom predigre ili ubrzo nakon prodora, do te mere da utiče na vaše seksualno uživanje i samopouzdanje. STUD sprej je pravo rešenje i pravi izbor za vas u ovim situacijama.

Neki muškarci doživljavaju prevremenu ejakulaciju zbog osetljivog penisa, zbog čega ejakuliraju ranije nego što bi se očekivalo od njih. Anksioznost zbog seksualnih performansi može povećati rizik od prerane ejakulacije, posebno u ranoj vezi. Depresija, stres i drugi psihološki faktori mogu uticati na seksualne performanse, uzrokujući ranu ejakulaciju tokom predigre ili penetrativnog seksa.
Konkretno sprejevi za odlaganje prevremene ejakulacije i produženje seksualnog odnosa, poput STUD spreja pomažu u desenzibilizaciji penisa pre seksa, tako da možete duže izdržati u krevetu.

Kako STUD sprej može da leči prevremenu ejakulaciju?

Kako STUD sprej može da pomogne i kako možete da ga koristite za lečenje prevremene ejakulacije i uživate u boljem seksu sa partnerkom/partnerom?
STUD sprej sadrži pažljivo odabrane supstance biljnog porekla u kombinaciji sa lokalnim anestetikom. Aktivni sastojak je lokalni anestetik koji smanjuje osetljivost penisa. Smanjivanjem osetljivosti, STUD sprej može da poveća vreme odnosa pre ejakulacije. Ne trebaju vam recepti, lako je dostupan na našem sajtu PP Products ili u apoteci.

Kada se nanese na penis, STUD sprej vam smanjuje osetljivost penisa, tokom predigre i penetrativnog seksa. To znači da je manja verovatnoća da ćete ejakulirati ranije nego što biste vi ili vaša partnerka/partner želeli. U svakom slučaju, STUD sprej deluje smanjujući osetljivost vašeg kožnog tkiva.
Muškarci koji su koristili STUD sprej nisu prijavili negativne efekte na njihov kvalitet orgazma ili seksualno iskustvo.

Osim što je povećao prosečno vreme za ejakulaciju, STUD sprej je takođe poboljšao seksualno uživanje za muškarce i njihove partnerke. Muškarci koji su učestvovali u istraživanju izvestili su o značajnom, stalnom poboljšanju seksualnog zadovoljstva sa upotrebom STUD spreja za odlaganje prevremene ejakulacije i produženje seksualnog odnosa.

Upotreba i sigurnost STUD spreja

Korišćenje STUD spreja za prevremenu ejakulaciju je jednostavno. STUD sprej prodaje se u bočici sa odmerenom dozom, što vam omogućava da nanesete 5 do 6 doza na penis. Najbolje je započeti sa jednom dozom STUD spreja pre seksa. Nakon što odredite dozu, lako je koristiti STUD sprej. Nežno protresite bočicu. Držite mlaznicu aplikacije blizu penisa. Čvrsto pritisnite mehanizam za prskanje da biste oslobodili puni sprej. Potrebno je 5 do 10 minuta da STUD sprej počne da deluje, i onda započnete predigru ili seksualnu aktivnost. STUD sprej je kompatibilan za upotrebu sa svim vrstama kondoma, to je važno da naglasimo.

Ako ne primetite veće poboljšanje vremena ejakulacije, možete povećati dozu u okviru datih uputstava.

Da li je STUD sprej siguran?

STUD sprej za odlaganje prevremene ejakulacije i produženje seksualnog odnosa je jedan od najčešćih, temeljno testiranih anestetika na svetu. Sve u svemu, za veliku većini ljudi je bezbedan i dobro se podnosi. Preporučuje se kontinuirana upotreba STUD spreja.