STUD

Preko 50 doza u pakovanju

Sprej za odlaganje prevremene ejakulacije i produženje seksualnog odnosa.

(1 рецензија корисника)

Nikada više neće zaspati nezadovolj(e)na!

Original price was: 2,860 rsdCurrent price is: 2,050 rsd

       

PUTA UZASTOPNO

UZDAHA

VRISAKA

ZADOVOLJ(E)NIH

U SVIM APOTEKAMA!

Šta je STUD, kako deluje i kako se koristi?

Šta dobijate korišćenjem našeg proizvoda?
Garantovano!

STUD je sprej za odlaganje prevremene ejakulacije i produženje seksualnog odnosa. STUD sprej sadrži pažljivo odabrane supstance biljnog porekla u kombinaciji sa lokalnim anestetikom, koji reverzibilno i privremeno blokira prenos nadražaja u perifernim nervima na mestu primene (polni organ). Lokalni anestetik blokira započinjanje i širenje akcionog potencijala tako što sprečava voltažno-zavisni porast provodljivosti za jone natrijuma.

Iako ima niz različitih nespecifičnih efekata na funkciju membrane, osnovni zadatak lokalnog anestetika je da blokira natrijumske kanale. On to postiže tako što fizički zatvara transmembransku poru i dolazi do interakcije sa reziduama transmembranskog heliksa. Lokalni anestetik blokira provodljivost u nervnim vlaknima malog prečnika bolje nego u velikim vlaknima.

STUD sprej iskljucivo spolja naprskajte (5-6 doza) i blago utrljajte na polni organ 5 minuta pre seksualnog odnosa. STUD sprej je kompatibilan za upotrebu sa svim vrstama kondoma. Preporučuje se kontinuirana upotreba. Pre upotrebe obavezno ga promućkajte.

DISKRECIJA
ZAGARANTOVANA

100% BEZBEDNA KUPOVINA I ISPORUKA

BRZA
DOSTAVA

DO VAŠEG KUĆNOG PRAGA

NAJBOLJA
CENA

UŠTEDITE KUPUJUĆI KOD NAS

Kome je namenjen STUD?

Svima koji uživaju u seksu!
Garantovano!

 

Stud je namenjen svim muškarcima koji imaju problem sa prevremenom ejakulacijom, a koja pogađa veliki broj muškaraca. Ne brinite, ne dešava se samo vama. Nemogućnost da se zadovolji partnerka zbog prebrzog “svršavanja” često vodi ka frustraciji i emotivnim problemima u vezi. Problem nastaje zato što žena za tako kratko vreme ne može da doživi orgazam, čime seks gubi na kvalitetu, a ona ostaje nezadovoljena. Ne dozvolite da do toga dođe.

Znaci koji ukazuju na to da vam je potreban preparat STUD:

  • Imate problem sa prevremenom ejakulacijom, tj. svršavate prebrzo
  • Niste u mogućnosti ni da imate seksualni odnos jer ejakulirate i pre samog čina
  • Prevelika osetljivost polnog organa tokom odnosa
  • Lekar nema rešenje za vas sa obrazloženjem da je u pitanju trema i da je stvar psihološke prirode

Ukoliko ste se pronašli u bilo kom od prethodnih nabrajanja, naš proizvod
STUD-sprej za odlaganje ejakulacije je definitivno pravi izbor za vas!

Usled dosta problema na poslovnom planu muž je u poslednje vreme imao problema sa prevremenom ejakulacijom. Za STUD sam čula od drugarice, da joj je bukvalno spasio brak. Odmah sam poručila online i od tada nemamo nikakvih problema u krevetu.

Milica
– 34 god, Domaćica

Oduvek sam imao problema sa prebrzim svršavanjem, uvek sam morao da masturbiram pre izlaska kako bih mogao da imam seks koji traje svega par minuta. Koristio sam razne preparate ali uz STUD uspevam da održim odnos i do pola sata!

Miloš
– 27 god, Komercijalista

Više nemam problema sa neprijatnim situacijama kada prebrzo završim! Uz STUD sam rešio svoj dugogodišnji problem. Sasda je žena zadovoljna jer imamo seks koji traje dugo.

Nenad
– 43 god, Direktor

Godine su počele da me sustižu a zbog jako stresnog posla počeo sam da imam problema sa prevremenom ejakulacijom. Pošto sam lekar, pažljivo sam pregledao sve proizvode i poručio STUD jer mi se učinio kao najdelotvorniji bez nekih neželjenih efekata. Bio sam u pravu. Prvu bočicu sam naručio početkom godine, i od tada ne prestajem da ga koristim, a seks nikada nije trajao duže.

Marin
– 37 god, Doktor

U SVIM APOTEKAMA!

Da li Vam je potreban STUD?

 

Čim tražiš rešenje i čim si ovde, odgovor je verovatno DA. I ne, nećemo vam postavljati nikakva dodatna pitanja, znamo da mnogima nije prijatno da razgovaraju na ovu temu zato nećemo ni dužiti ovu priču, ali želimo da znate da ćete svakako uz STUD produžiti ono nešto vama mnogo važnije – trajanje seksualnog odnosa.

Акција!

STUD

Sprej za odlaganje prevremene ejakulacije i produženje seksualnog odnosa.

(1 рецензија корисника)

Nikada više neće zaspati nezadovolj(e)na!

Original price was: 2,860 rsdCurrent price is: 2,050 rsd

1 iskustava za Stud

  1. Ivan Markovic (proveren korisnik)

    Odličan proizvod

Ostavite iskustvo

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

AntiMamurluk

Španska Mušica

Max Erect