Ne postoje pravila koja kažu koliko dugo seks treba da traje, ali uobičajeno je da muškarci brinu da će prebrzo ejakulirati.

Ako ste se ikada zapitali šta biste mogli da učinite da potrajete duže u krevetu, možda bi bilo vredno da sa svojom partnerkom / partnerom razgovarate o svojim problemima. Ako ste oboje srećni i ispunjeni ljubavnim životom, možda neće biti razloga za brigu koliko ćete izdržati u krevetu.

Ali ako se i dalje pitate kako da seks duže traje, možda će vam biti korisno isprobati neke strategije samopomoći osmišljene da pomognu muškarcima da steknu veću kontrolu nad ejakulacijom.
Nekoliko studija otkrilo je da muškarci sa kraćim penisima imaju porast veličine penisa od 86% tokom erekcije, dok oni sa dužim penisom imaju rast blizu 47%.

Načini trajanja duže u krevetu

Postoji nekoliko stvari koje muškarci mogu pokušati da odlože ejakulaciju i da samim tim seks traje duže.

Nije tajna da mnogi muškarci lakše postižu orgazam od mnogih žena. To zajedno sa činjenicom da je prevremena ejakulacija najčešći seksualni poremećaj kod muškaraca mlađih od 40 godina, znači da ćete se često naći u problemu. Može biti pravo izneverenje ako shvatite da je njegova zabava gotova pre nego što ste vi započeli.

Iako biste ga na neki drugi način mogli navesti da završi posao, drugo rešenje je da mu pomognete da duže izdrži u krevetu. Evo nekih metoda koje treba isprobati.

Da biste postigli da momak duže traje u odnosu, neka počne polako i nežno. Recite mu da cilja jedan potisak svakih nekoliko sekundi, a zatim ga postepeno (na primer, svake dve minute) stimulišete. Uradite to iznova i iznova polako i nežno. Runda nežne predigre pre seksa može učiniti čuda, prema časopisu Cosmopolitan. Ne samo da možete da doživite orgazam, što bi moglo dovesti do verovatnijeg ponovnog seksa, već bi i njegovo navođenje na ejakulaciju pre glavnog događaja trebalo da odloži cilj. Mnogima je potrebno određeno vreme da se uzbude, što znači da biste trebali imati oboje dovoljno vremena.

Koristite kondom

Pitajte muškarca koji ne voli da nosi kondome zašto se tako oseća i obavezno će vam reći: „Ne oseća se tako dobro kada ga stavi.“ Seks sa kondomom se definitivno oseća drugačije, a vi to možete iskoristiti da vaš momak i vi duže potrajete u odnosu. Osjećaji na njegovom penisu bit će nešto slabiji s uključenim kondomom.

Promenite položaj

Ako vaš partner ima položaj koji ga uvek uzbudi, iskoristite ga. Predlažemo misionarku pozu ili devojku na vrhu, što mnogim muškarcima može pomoći da odlože finale. Neki takođe misle da masturbacija oslobađa hormone koji usporavaju vaš seksualni nagon ili vam pomažu da se rešite bilo kakve nagomilane seksualne napetosti. To je možda zato što masturbacija pomaže u desenzibilizaciji penisa, smanjujući senzacije koje pokreću orgazam. To će povećati vremensko trajanje ejakulacije.

Isprobajte omamljujuće sprejeve i kreme

Možete koristiti lokalna sredstva za omamljivanje koja sadrže lokalni anestetik da biste desenzibilizirali penis i odložili orgazam. Dokazi sugerišu da su ovi tretmani prilično efikasni i da ih možete kupiti u većini apoteka. Na našem sajtu možete kupiti razne proizvode, Stud Sprej i Max Erect.