Razlozi opadanja libida kod žena?

Postoji više razloga zbog kojih libido tj seksualni nagon ili želja za seksom kod žena varira tokom života. Glavni uzrok opadanja libida kod žena je disbalans ženskih hormona, do koga dolazi najčešće usled konstantnog  stresa, nezdrave ishrane, slabe fizičke aktivnosti, nakon porodjaja, u menopauzi ili zbog korišćenja odredjenih lekova, kao sto su kontraceptivi, sedativi ili lekovi protiv visokog pritiska tj antihipertenzivi.

Kako povecati želju za seksom kod žena?

Dr.sci.med. Nedeljkovic sa Medicinskog fakulteta u Beogradu, koja je 2014-te godine na univerzitetu Oxford u Londonu odbranila doktorat upravo na temu opadanja libida kod žena i ciji su naučni radovi iz ove oblasti, i dan danas, jedni od najcenjenijih u svetu, kaže da je ŠPANSKA MUŠICA – kapi za stimulaciju žena” jedino bezbedno i delotvorno resenje za nizak nivo libida tj za nedostatak želje za seksom, kao i nemogucnost ili otezano dostizanje vrhunca kod žena.

Kako kupiti LEGALAN, BEZBEDAN i DELOTVORAN preparat?

ŠPANSKA MUŠICA je generalizovano ime afrodizijaka za žene (nikako za osobe muškog pola), ali je na tržistu mali broj onih pravih. Poslednjih godina plasirane su razne verzije napitaka, pa cak i preparata koji se lokalno koriste (u vidu raznih gelova, krema, sprejeva, itd), ali to je nažalost samo jos jedna u nizu prevara.

Postoji nekoliko stvari koje svaki proizvodjac afrodizijaka za žene mora da poseduje, na osnovu cega ce te biti sigurni da kupujete legalan, bezbedan i delotvoran preparat. Pre svega:

  • Svaki proizvodjac mora posedovati UVERENJE OD MINISTRATSVA ZDRAVLJA (ovaj dokument se dobija na osnovu velikog broja proba, analiza i ispitivanja koja se rade na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu i Institutu za javno zdravlje, kako bi bili sigurni da je svaki preparat delotvoran i bezbedan za upotrebu) i na osnovu koga se preparat moze staviti u promet.
  • Svaki dijetetski suplement ima svoj broj upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja koji mora biti istaknut na kutiji proizvoda (npr. 17283/2020). U suprotnom proizvod nije legalan tj ne poseduje odgovarajucu dokumentaciju i ne sme po zakonu da se nadje na tržistu.
  • Iskljucivo preparati koji poseduju UVERENJE MINISTARSTVA ZDRAVLJA tj broj upisa u bazu podataka, mogu se prodavati u APOTEKAMA
  • U nazivu preparata mora pisati SPANISH FLY – ŠPANSKA MUŠICA – kapi za stimulaciju žena (u suprotnom, proizvod nema odgovarajuci sastav, a samim tim nema nikakvu namenu). Love drops, Black Widow, Drop sex, Hot sex girl, Macun med i ostali nazivi proizvoda su samo neke u nizu jeftinih KINESKIH kopija.
  • Fiskalni racun (OBAVEZAN)

Kako deluje ŠPANSKA MUŠICA – kapi za stimulaciju žena?

Farmakoloski efekat ovog jedinstvenog preparata nastaje tako što kombinacija sastojaka u samom proizvodu dovodi do oslobađanja azot monoksid (NO) koji aktivira enzim gvanilat ciklazu, ključni enzim u sintezi cikličnog gvanozin monofosfata (cGMP). Ciklicni GMP, zatim, uspostavlja hormonalnu ravnotezu pri cemu snažno relaksira glatke mišiće corpus cavernusum-a vagine, povećavajući na taj način prokrvljenost u vaginalnom delu, pri cemu dolazi do povecanja želje za seksom, a orgazmi su intenzivniji, brži i učestaliji.

Kako se koristi ŠPANSKA MUŠICA – kapi za stimulaciju žena i njihov sastav?

Sipa se 20ak kapi u BILO koje pice sat vremena pre seksualne aktivnosti. U rastvorenom stanju kapi nemaju ukus, miris i boju. Preporučena maksimalna dnevna doza je 40 kapi (nikako preko toga). Preporučuje se redovna upotreba ŠPANSKE MUŠICE minimum 3 meseca, kako bi doslo do trajnog hormonskog balansa kod žena i libido trajno ostao na zadovoljavajucem nivou.

Jedna bočica kapi sadrži: suvi ekstrakt semena guarane – min. 22%, kofeina (11,7 gr), suvi ekstrakt korena make (4,2 gr), suvi ekstrakt kantaridina (0,6 gr), vitamin B6 (0,14 gr) i druge pomoćne supstance do zapremine od 20 ml.

ŠPANSKA MUŠICA i postizanje orgazma

Ako ste ikada imali problema sa postizanjem orgazma, obozavacete naše kapi, jer ce vam dati priliku da doživite najbolje orgazme u svom životu. Korišćenjem kapi ŠPANSKE MUŠICE obezbeđujete najbolje zadovoljstvo za Vas i vašeg partnera, zato sto ce Vasi orgazmi biti untenzivniji, brzi i učestaliji nego inače.

Dakle, da li ste spremni za odličan provod u krevetu? Španska mušica je pravi izbor za Vas. Probajte i uživajte u sjajnoj zabavi sa svojim partnerom. Budite sigurni da ćete biti oduševljeni rezultatom kapi i da ćete želeti seks sve više i više.